Moon Vision en concert a l'Heliogàbal Barcelona

Heliogàbal, Barcelona

Ramón y Cajal, 80, 08012 see map

Hi ha quelcom eteri a la música de Moon Vision, un pla irreal i abstracte, un llenguatge propi i una manera d’expressar-se, que els fa especials. Va ser l’any 2019, quan van presentar un primer LP anomenat Muses, un disc inspirat en la figura femenina, on feien gala d’una electrònica pulcra i delicada i on comptaven amb diverses col·laboracions vocals femenines. Ara, juntament amb el bateria Pau Schultz i amb Júlia Collado a la veu, han tancat el cercle de la seva nova formació i ja estan preparats per presentar la seva nova i esperada feina: Instinct.


Moon Vision

is official dealer

Moon Vision en concert a l'Heliogàbal Barcelona


Do you want to sell online tickets?

Discover the extensive possibilities promotion that notikumi offer.

Meet notikumi