Delight + hundredmillionthousand en concert a l'Heliogàbal - Barcelona

Multiple dates

Show previous dates

Heliogàbal

Ramón y Cajal, 80, Barcelona

Delight és un duo format el 2019 per la Naima Ventura i la Maria del Río.

Componen cançons tendres i honestes, de caràcter introspectiu, on mostren les seves inquietuds més sinceres i com les afecten els seus sentiments més profunds. Un missatge visceral i entranyable que vesteixen amb arrels jazzístiques, derivades de la seva formació al conservatori del Liceu de Barcelona. Arrels que al seu procés creatiu donen lloc a l'experimentació i les transporten cap al neo-soul, el pop o l'electrònica, i les apropa a les seves grans influències, que inclouen entre d'altres, Moonchild, Nick Hakim, Hiatus Kaiyote, Erykah Badu, Frank Ocean i Daniel Caesar. A la primavera del 2021 van treure dos singles, "We Made Love" i "Start", i el gener de 2022 n'ha sortit un tercer, "Demon". Una tripleta que ha servit de tastet per presentar el seu àlbum de debut, "I'll Be Back In June", produït per Arnau Figueres i Kquimi Saigi i publicat al març d'aquest any.


hundredmillionthousand (Canadà): Quan escolteu la música de hundredmillionthousand (HMT), pot ser que us vingui al cap llocs sagrats com Mutek i MoMA PS1 abans que qualsevol discoteca. HMT és el sobrenom de Noel Fanaeian, un artista canadenc d'ascendència persa-filipina que és conegut per les seves actuacions en directe quadrafòniques immersives. En els últims anys, Fanaeian ha estudiat amb la reconeguda compositora Laurel Halo i ha recorregut el Canadà, els Estats Units i cinc països d'Europa. La seva estètica combina la immersió sonora, la composició cinematogràfica i la partitura de dansa contemporània. Fanaeian és conegut per aprofundir en diversos estils d'electrònica i neoclàssicisme, amb una aptitud per combinar el disseny de so amb veu, violoncel i baix de concert. En qualsevol moment, el seu so pot ser fosc i suspens; eteri i emocional; o lúdic i ballable. Tanmateix, fins i tot amb una amplitud tan àmplia, la seva música conserva una forta unitat estilística.

Media content

Related content

Share with friends