AKRAM KHAN DUST

Multiple dates

Show previous dates

Nau 3 Parc Central

Carrer de les Filipines, s/n, Valencia

POLS SOM I ENS CONVERTIREM

AKRAM KHAN DUST

Està dirigit a ballarins especialitzats en contemporani i dansa clàssica, que vulguen descobrir el vocabulari utilitzat pel coreògraf Akram Khan per a la creació de les seues peces, basat en el Katak fusionat amb dansa.

Aquest impuls naix per a ampliar el coneixement i diferents treballs per a l’acostament d’un dels coreògrafs més influents de hui dia, mitjançant l’adaptació del seu treball per al gaudi total de qui vulga formar part d’aquest workshop.

El resultat del workshop es mostrarà a la vesprada en la Plaça de Sant Valero de Russafa.

Impartit per la ex ballarina del English National Ballet i intèrpret de diverses de les seues peces treballades amb el propi A.Khan, Maria José Sales, ha ballat en prestigiosos teatres com Palais De Garnierde l’Opera de Paris, Nova York City Center, Royal Albert Hall i Opera House de Londres, Gran Teatre del Liceu de Barcelona, Tòquio Bunka Kaikan del Japó, Gran Teatre Nacional de Pequín a la Xina, Teatre Real de Madrid, Civic Theatre de Nova Zelanda, Esplanade Theatre Durian de Singapur, Teatre Bolshoi de Rússia entre altres.

Ha treballat amb coreògrafs com Akram Khan, Natalia Makarova, Dona’m Beryl Ramat, Russell Maliphant, Christopher Wheeldon, John Neumeier, William Forshyte…

 

Maria José Sales

EL BEAT

L’acostar a les noves generacions un treball nou per a l’ampliació i creixement propi d’un dels coreògrafs més influents internacionalment


Dirigit: Ballarins especialitzats en dansa clàssica o en dansa contemporània. Duració: 2 hores Necessitats: Calçat i roba còmoda. Per a la mostra, el vestuari serà amb colors terra.


Media content

Related content

Share with friends