Polseguera + Bofirax en concert a l'Heliogàbal - Barcelona

Multiple dates

Show previous dates

Heliogàbal

Ramón y Cajal, 80, Barcelona

Polseguera: Polseguera és el duet format per Tomeu Mulet i Biel Riera.


Pop fosc que mescla clàssics de l’onada sinistra britànica dels 80, l’escena etèria de principis dels 90, obsessionats amb mirar-se les sabates, i un toc dels grups de renou sorgits al subsòl de Los Angeles a principis dels 2000; tot adobat amb lletres que beuen d’escriptors maleïts com Blai Bonet o Andreu Vidal.


Les cançons de Polseguera se sumen a la nova onada de pop illenc amb un cop de timó estilístic únic. Èpica casolana i gòtic mediterrani.


Bofirax: Bofirax ens proposa una electrònica líquida, meticulosa i plena de detalls a la que ens submergeix a través de loops de guitarra, sintetitzadors i la seva veu. A finals de 2018 es va donar a conèixer amb la publicació de Ephemeral, un àlbum de debut ple de cançons intimistes per a les orelles més despertes. Des d'aleshores l'hem vist actuar a festivals com el BAM, Primavera als Barris, Manrusionica o l'ARTeNOU, entre molts altres.

Bofirax ha composat també peces sonores per a instal·lacions d'art (Sónar+D o CCCB, per exemple), bandes sonores per a curts i publicitat, per al llargmetratge Júlia Ist, o per a Hardcore Propaganda, una obra de teatre del col·lectiu Malnascuts. Ha col·laborat amb The Bird Yellow i ha aparegut a un àlbum de remixes de Seward, i just un any després de publicar Decades sota el segell AU! Records, Bofirax arriba a l'Heliogàbal amb tot el seu arsenal únic.

Media content

Related content

Share with friends