Gáldrick en concert a l'Heliogàbal - Barcelona

Multiple dates

Show previous dates

Heliogàbal

Ramón y Cajal, 80, Barcelona

Luz de fondo és l’àlbum debut de Galdric de la Torre Ávalos “Gáldrick”, músic i Doctor en Literatura Hispànica. Produït per Enric Teruel i Xebi SF, completen la gravació, al baix, Miquel Sospedra (Mazoni, Núria Graham, Refree, Amaia), i Aleix Bou (Amaia, Mazoni, Núria Graham), a la bateria. Es tracta d’un àlbum conceptual d’11 cançons, caracteritzat per unes lletres fortament evocadores, on la pèrdua i la necessitat de trobar en un mateix una forma d’esperança, simbolitzat per la «luz de fondo», centra el contingut de l’àlbum.


La proposta de Gáldrick, que parteix d’una arrel folk tradicional, s’orienta musicalmenta la recerca de noves sonoritats d’estètica pop, noise i de minimalisme electrònic gràcies als arranjaments d’Enric Teruel. Aquesta és la primera vegada que es podrà sentir el repertori en directe de la primera referència musical del NEU! com a segell discogràfic.

Media content

Related content

Share with friends