Tiempo Profundo. Actuació Audiovisual

Multiple dates

Show previous dates

CampD.lab (Laboratori d'iniciatives audiovisuals del Camp de Morvedre) presenta “Tiempo Profundo”, una experiència audiovisual immersiva amb música i imatge en directe a càrrec dels artistes multimèdia Jorge Dabaliña i Roser Domingo.


Dissabte 29 d'octubre. Passe I 19.30 h. - Passe II 20.30 h.h. En Casal Jove del Port de Sagunt (C/ Vent de Marinada s/n). 


Duració: 40 minuts (aprox.)

Amb la col·laboració de Pausa Zulú.


Jorge Dabaliña i Roser Domingo són artistes multimèdia, establits a València, que desenvolupen la seua pràctica artística en el camp sonor i visual. Els seus interessos personals coincideixen amb la seua formació acadèmica, continuant en l'actualitat amb labors d'investigació. Han dut a terme performances en temps real que principalment es componen de retroalimentacions de visuals reactius a la música interpretada in situ. Han sigut artistes residents en dues convocatòries culturals de l'Ajuntament de València, amb diverses actuacions en aquesta ciutat, i han portat els seus projectes a Saragossa i Roma. 


El projecte que ací presenten, Tiempo Profundo, tracta d'incidir en la tensió entre el temps real de l'actuació i el temps geològic que es desenvolupa en un pla extern a l'humà. Es calcula que la Terra té una edat de 4540 milions d'anys, i en ella trobem processos que no s'han detingut, però que des de les òptiques humanes semblen ser completament estàtics. Buscant acostar aquests distants processos a la naturalesa immediata de la performance audiovisual, conviden als espectadors a un viatge cap a les profunditats.

Media content

Related content

Share with friends