PAÜRA

Multiple dates

Show previous dates

Teatre Auditori Dénia

Calle Calderón 4, Denia

CIRCO TEATRO MUSICAL


Companyia de Lucas Escobedo presenta PAÜRA

Finalista en els Premis Max a millor espectacle musical.

Millor espectacle de circ del Premis de les Arts Escèniques Valencines.

 

Paüra és un espectacle d’humor per a tots els públics amb música en directe. Un concert teatral per a parlar de la por mitjançant el llenguatge del pallasso, amb rialles i poesia. Una peça musical plena d’hilaritat, de la mà de les virtuoses dotes artístiques de la companyia de Lucas Escobedo.


Recomanat TP.  70 ‘

“FESTIVAL PROVINCIAL D’ARTS ESCÉNIQUES 2022”. Diputació d’Alacant.

 ....................................................................

Paüra es un espectáculo de humor para todos los públicos con música en directo. Un concierto teatral para hablar del miedo a través del lenguaje del payaso, con carcajadas y poesía. Una pieza musical llena de hilaridad, de la mano de las virtuosas dotes artísticas de la compañía Lucas Escobedo.


Recomendado TP.  70 ‘


Media content

Related content

Share with friends