Chaqueta de Chándal en concert a l'Heliogàbal - Barcelona

Multiple dates

Show previous dates

Heliogàbal

Ramón y Cajal, 80, Barcelona

Formar un grup que sonés a alguna cosa entre el pop, el krautrock i el punk: aquest era el pla que van tramar Natalia Brovedanni (guitarra i veu, ex Santa Rita), Alfonso Méndez (bateria, ex lo:muêso) i Guille Caballero (veu i teclats, ex Els Surfing Sirles) una nit que van quedar per jugar a ping-pong. Així va néixer Chaqueta de Chándal i el seu explosiu debut "Gimnasia menor" (2019), beneït per la crítica i que els havia situat a tots els festivals d'aquell 2020 que una pandèmia es va portar per endavant. Al 2022 contraataquen amb el lluminós però alhora àcid "Futuro, tú antes molabas", presentat als escenaris del Primavera Sound, Inverfest, Neu! o Canela Party, convertits en una dels grups més carismàtics i imprescindibles de l'escena actual.

Media content

Related content

Share with friends