EL GRAN CONCERT: Estela, Chung-man, Laura, Pep + Visual Drums + Convidats especials

Multiple dates

Show previous dates

La [2] de Apolo

Nou de la Rambla 113, Barcelona

La gala final d’Eufòria va ser un punt de trobada entre el bateria visual Neo (Visual Drums) i els concursants Pep, Estela, Laura i Chung-man.

D’aquí va sorgir la idea de fer un concert especial, que no té la pretensió d’igualar la intensitat dels concerts al Palau Sant Jordi, però sí de fer que aquestes emocions prenguin forma en una experiència única i apassionant.

Acompanyats per la força escènica de Jaume Nin (Búhos) i Germán de la Riva (Kundala), aquests joves plens de llum i de talent oferiran la seva pròpia versió, nova i diferent del que s’ha vist fins ara, en una sinergia escènica compassada i il·luminada pel ritme de la primera bateria visual interactiva de Catalunya.

Esteu preparats?

Media content

Related content

Share with friends