Casero en concert a l'Heliogàbal - Barcelona

Multiple dates

Show previous dates

Heliogàbal

Ramón y Cajal, 80, Barcelona

No cal més que bones cançons per que la roda giri. Així és en el cas de Gabriela Casero en la seva última aventura com a Casero, una proposta de pop intimista que ens va alegrar la passada temporada amb hits trenca-cors com “Cuanto más” o “Haití”. Tot i que molta gent la va conèixer com a Mow, Gabriela Casero va començar la seva aventura com a Casero al 2019, auteditant petites cròniques de la seva cotidianeitat que ens interpelaven a tothom. Des de llavors es va convertir en un dels projectes bàsics per entendre el nou underground madrileny.

Al seu primer disc va sumar alguns hits i col.laboracions com les de Russian Red o Cariño, elaborant un dels debuts del 2020. Ara publica el seu segon disc, “Me doy cuenta”, produït per Bearoid.

Media content

Related content

Share with friends