¡Atention! this event has ended.

Rodriguez Rodriguez en concert a l'Heliogàbal

Heliogàbal, Barcelona

Ramón y Cajal, 80, 08012 see map

Malapata Records presenta el concert de Rodriguez Rodriguez, el projecte personal del multi-instrumentista Albert-Vicente Muñoz Rodriguez. Amb actitud a lo Juan Palomo: «yo me lo guiso, yo me lo como», l'Albert escriu i grava totes les seves cançons a casa, amb una 8-pistes de cassette, bevent de la tradició lo-fi de genis de l'underground com Ariel Pink o John Maus i els més recents Mac Demarco o Alex G. Mescla deliberada de gèneres i influències, les seves cançons van des de la bossa nova i la rumba fins al dream-pop i shoegaze.


Rodriguez Rodriguez


Do you want to sell online tickets?

Discover the extensive possibilities promotion that notikumi offer.

Meet notikumi