Mac 'N' Cheese Night: Bonestorm + Primer Infant + Zephyr Lake en concert a l'Heliogàbal

Multiple dates

Show previous dates

Heliogàbal

Ramón y Cajal, 80, Barcelona

Bonestorm: La plana de Vic i el hardcore, el hardcore i la plana de Vic. Nois enfadats que marxen a la ciutat per escriure poemaris, nois enfadats que es queden a la plana per soldar granges de porcs i nois enfadats que deixen la universitat i es fan administratius de l’ajuntament de Vic. Presentant el seu disc més escoltable, l’escala circular.


Primer Infant:Grup format per tres integrants: Laura Carpena (sintetitzadors), Laura Frade (bateria i veu) i Blanca Frade (guitarra i veu). La formació neix a finals de 2019 a Barcelona. A finals de 2020 treuen el seu primer EP titulat ‘Deliri’ i un videoclip per acompanyar el primer single ‘Warm Hurricane’. Per aquest primer EP, el grup aprofita per donar-se la llibertat de trobar el seu so i experimentar, sense cenyir-se a un concepte concret. Aquesta opció fa néixer una proposta fresca i sense pretensions que és el trampolí perfecte cap a una nova dimensió que veurà la llum a principis de 2022 en forma d’un nou EP.


Zephyr Lake: La majoria de gent els donava per morts, però Zephyr Lake han seguit en actiu durant tots aquests anys. Ara presenten Feel The Flesh, el seu cinquè disc, on hi tornen a mesclar indie i punk rock per a nostàlgics dels vuitanta.

Media content

Related content

Share with friends