Copa Lotus + Bucòlic en concert a l'Heliogàbal

Multiple dates

Show previous dates

Heliogàbal

Ramón y Cajal, 80, Barcelona

Copa Lotus

Presenta el seu tercer disc 'Rock d'estadi' (RGB Suports, 2021) per primera vegana a Barcelona. El quartet vilanoví en la seva faceta més elèctrica.


Bucòlic,

Justament, és un adjectiu que defineix bé la seva música i l’ambient que recreen en els concerts. Un adjectiu que ha esdevingut el nom d’un trio autèntic que fa cançons properes però diferents, a través de les quals el públic es pot identificar amb una cultura allunyada del mainstream. Reals –sense seqüències ni sons que no siguin els que s’estan interpretant–, íntims, relaxats, amb un pop dòcil, innocent i independent que també pot fer ballar quan cal, assistir a un concert de Bucòlic és assistir a una delícia.

Media content

Share with friends