J.G.G + Pablo Volt en concert a l'Heliogàbal 21:30h

Multiple dates

Show previous dates

Heliogàbal

Ramón y Cajal, 80, Barcelona

Pargueland Presenta:

J.G.G (Ediciones Populares / Cut surface)


El J.G.G. és l'àlias que el Jordi Gegé (Kou Keri Kou, Los Tesoros, Corte Moderno...) fa servir des del 2013 per als seus experiments instrumentals. La música de llibreria, la psicodelia, el dub i els sons de diversos continents i dècades han portat a J.G.G. fins a "Temps Mort", el nou disc que acaba d'editar i que ara presenta.


Pablo Volt (STA / Fuego)


Pablo Volt és el nom del projecte en solitari del Pope, conegut per la seva implicació des de fa anys en milers de grups com STA, Fuego o Barba Corsini, per esmentar-ne només alguns. Amb aquest sobrenom el Pablo ens entrega cançons on convergeixen l'electrònica i el dub amb una bona dosi de trompetes vibrants.


Posant música estarà Jorge Páez ( dublab Barcelona / pargueland.net )

"Tant a Pargueland -el seu show mensual per a Dublab Barcelona- com a la seva nova residència per a Paranaoise Ràdio de Thessaloniki, Grècia, el Jorge sempre es mou a la frontera on allò mutant i allò amable es fan una forta abraçada. Podeu esperar petites pistes de ball creades als marges. La forma lliure, és, definitivament, la forma."


Media content

Share with friends