APERITIUS A LA LÚDICA - ESPECIAL CARNESTOLTES (MALUKS + Vixen's New Line)

Multiple dates

Show previous dates

Piscina lúdica d'Aldaia

Ricardo Fuster, y Fuster, s/n, Aldaia

Aperitius a la lúdica

ESPECIAL CARNESTOLTES

Entrades generals (majors 30 anys) i invitacions infantils a Notikumi.

Invitacions per a joves (14-30 anys) als centres Gent Jove (de dilluns a divendres de 9h a 14h) i Matilde Salvador (de dilluns a divendres de 17h a 21h) d'Aldaia


Poliesportiu Jaume Ortí

Piscina Lúdica d'Aldaia


DIUMENGE 27 DE FEBRER DE 2022

11:00Hrs

MALUKS Vixen's New Line



MALUKS. Les revolucions no paguen la pena si amb elles no es pot ballar. Perquè la lletra, amb ball entra. I perquè la consciència social, la de classe i també la de gènere, no han de contradir, amb cap justificació, l’esperit lúdic. Poques coses com el ball per a empoderar-nos. Pocs espais més alliberadors que una pista d’un club o un gran festival. Són coses que saben molt bé Núria Pons, Marina Bolea, Laura Honrubia i Maria Deltell. És a dir, les Maluks.


Amb només un àlbum, el revitalitzant Som i Vibrem, precedit per un bon reguitzell de singles. Però el bagatge que atresoren en altres projectes i la riquesa de les seues inspiracions sonores és de les grosses: cumbia digital, ritmes tropicals, reggae i reggaeton, electrònica expansiva, dancehall, drum’n’bass aguerrit, dembow i fins i tot dub es combinen en la seua irresistible coctelera sonora.



Media content

Related content

Share with friends