¡Atention! this event has ended.

Els Villalonga

C/ García Lorca, 7, 46940 see map

Manises, en marxa amb la cultura!Hora: 19:00h


Idioma: Valencià


Entrada con control de aforo y asignación de butacas


Uso obligatorio de mascarilla


Intérpretes: Lucía Poveda, Bruno Tamarit i Alfred Picó


Dirección: Carles Sanjaime


Sinopsis:

Està a punt d’arribar un membre nou a la família de Paco Villalonga, el qual no pensa consentir de cap manera que el seu llegat, en aquest cas el seu cognom, no es perpetue per la capritxosa decisió de la seua consentida filla Anna i del seu còmplice i gendre, Pau. A aquesta família li ha arribat l’hora de decidir i revelar com són de consistents els principis de cada u; i el més important, saber si tot això té alguna cosa a veure amb la felicitat.Els Villalonga el February de 27, 2022, en Auditori Germanies en notikumi


Do you want to sell online tickets?

Discover the extensive possibilities promotion that notikumi offer.

Meet notikumi