Novembre Elèctric presenta 'Memento' a València

Multiple dates

Show previous dates

16 Toneladas

Carrer de Ricardo Micó, 3, Valencia

Novembre Elèctric presenta el seu nou disc 'Memento' a la sala 16 Toneladas de València.


Artista convidat: Samuel Reina.


Portes: 12:00h

Fi d'esdeveniment: 14:30h


NOVEMBRE ELÈCTRIC


'Memento' ja és una realitat. La banda valencià madrilenya llança el seu quart disc d'estudi. El resultat de més de dos anys de feina. Un procés que va començar en 2019, abans que la pandèmia fora una realitat, i que es cristal·litza ara amb un nou grapat de cançons i una edició física artesanal digna de col·leccionistes.


Cançons que tracten històries que es lliuren a un present incert. Textos que parlen sobre la fragilitat i l'honestedat, sobre la ruptura i sobre les ganes de viure intensament. Lletres que intenten aproximar-se a les relacions personals des de diferents punts de vista, sobre l'amor romàntic, i fins i tot, sobre el (potser mal anomenat) poliamor. Per cert, la cançó que tracta esta temàtica no es podria dir d’una altra manera que no fora 'El Funeral'. Entengueu la ironia i el sentit de l'humor.


A Ewa es parla d'un despertar metafòric, usant com a exemple el síndrome de resignació que patixen els xiquets refugiats, que entren en una espècie de coma pels traumes psicològics derivats de la guerra patits en el passat. La cançó reivindica un despertar -un poc més costumista- com el que va experimentar Ewa un dia, una jove que va patir este tràngol i que va ser fotografiada en un retrat nominat als WorldPress Photo del 2020.


Al disc també trobem una clara referència a la pel·lícula de Christopher Nolan. Un dels missatges amb més densitat del disc està relacionat amb esta pel·lícula de culte. En veure-la entenem la importància del relat vital que construïm de nosaltres mateixos a través de les experiències personals. Una conclusió: cadascú tendirà a construir este relat en funció dels seus interessos, del que li convinga. Ningú pot ser el dolent de la seua pròpia pel·lícula. Creguem en la veritat que ens interessa, encara que no sigam ni tan sols conscients. D'això també en parla la versió musical de 'Memento'.


Totes estes cançons formaran part d´una edició física que es convertix en la pedra angular del projecte. Com ja és costum a la banda liderada per Yeray Calvo, s'ha volgut apostar fermament per un llibret exclusiu i artesanal que done sentit a la creació d'una edició física en els temps del que és efímer i digital. Noemi Larred, que ja va guanyar el premi a millor disseny amb Quart Minvant –anterior treball de Novembre Elèctric– ha creat una obra única.


El pròxim diumenge 27 de febrer podrem gaudir a la sala 16 Toneladas de València del nou show de presentació de 'Memento' que Novembre Elèctric ha preparat per 2022.


SAMUEL REINA


L'artista convidat será Samuel Reina, el qual presenta el seu nou álbum "Prohibido hacer fuego". Un treball cru, fet amb materials humils i directes amb els que aconsegueix la intimitat que no havia pogut mostrar fins ara. Es tracta d'un disc autoproduït en el qual Samuel Reina mostra el seu costat més intim i obscur. Una de les obres mes especials de l'artista valencià.

Media content

Related content

Share with friends