David Caba en concert a l'Heliogàbal

Multiple dates

Show previous dates

Heliogàbal

Ramón y Cajal, 80, Barcelona

David Caba és un artista independent de 23 anys sense més pàtria que una guitarra i les seves lletres. La seva música sorgeix del defecte de sentir tot el que fa, d'aferrar-se a una emoció o un detall i donar-li forma de cançó. L'amor pels escenaris li ve des de ben petit, començant com a vocalista en un grup amb els seus amics de l'institut del poble gadità de Benalup-Casas Viejas, fent versions de pop-rock, per més tard aprendre a tocar la guitarra, cosa que va ajudar-lo a donar forma a les seves pròpies composicions. Actualment, acaba de veure la llum el seu primer EP "Antes del Fin" totalment escrit i compost per ell mateix i produït per Carlos Dueñas a Articwave estudios a Barcelona. L'EP ha sigut tot un viatge i una fotografia musical de diversos moments importants, que han marcat un punt d'inflexió tant a la seva vida personal com a la seva expressió artística. David Caba no és més que el fruit de viure amb els 5 sentits i de rodejar-se de gent que viu la vida amb el cor.

Media content

Related content

Share with friends