Amanda Álvaro en concert a l'Heliogàbal

Multiple dates

Show previous dates

Heliogàbal

Ramón y Cajal, 80, Barcelona

Algunes coses es fan esperar. El camí d’Amanda Álvaro – compositora, cantant i guitarrista de Barcelona – s’ha anat coent a foc lent. Des dels seus inicis component en anglès fins trobar la seva pròpia veu en castellà, ha passat el temps, però ara ha arribat el moment de ‘Cero’ (Pértiga Music, 2021), un EP debut que és un inici i un final alhora, un camí que acaba per començar-ne un altre. Amb clares referències al pop en espanyol més indie com Zahara, Anni B Sweet, Rufus T. Firefly, Vetusta Morla o Carmen Boza, ‘Cero’ (Pértiga Music, 2021) es compon de quatre cançons que et trenquen per dins i que són fruit de les seves vivències més personals on l’Amanda s’abandona a la emoció i al sentiment que vol transmetre amb cada una d’elles. Potència i expressivitat a flor de pell després de 40 concerts i el seu pas per festivals com el Bioritme o el Fred Festival. Intensitat i sentiment. Així és Amanda Álvaro. S’ha pres el seu temps per arribar, però ha arribat al moment perfecte.

Media content

Related content

Share with friends