Power Burkas + Los Valientes en concert a l'Heliogàbal

Multiple dates

Show previous dates

Heliogàbal

Ramón y Cajal, 80, Barcelona

Power Burkas: Psico-Punk-proto-intel·lectual-coral - Post-Funk-pertorbat, Matís “Zappa" - AOR (Adult oriented rock) severament avariat - Músiques del Món (Hahaha) - Bateries i baixos heroics - Altres coses també genials. Quimi Portet dixit.


Los Valientes: De la unió de dues bandes manresanes que decideixen posar punt final a la seva trajectòria neix Los Valientes, conjunt de garage i punk nostàlgic que el 2017 ens sorpren amb el seu primer EP ("Los Valientes", Long Live Records), un treball homònim amb sis temes ràpids, melòdics i contundents influenciats per grups com The Parrots, Aliment, Los Nastys o Mujeres. Després d'aquesta carta de presentació, i d'haver-se fet als escenaris del panorama underground català, el passat 2020 el grup va tornar amb "De Aquí Al Cielo" (Long Live Records), el seu primer LP. Aquest disc, que manté el seu so punk-garage amb aires nostàlgics i gravat a Ultramarinos Costa Brava, ve a ser el germà gran de la primera publicació, ja que en ell es va apostar per un so més madur, premeditat i treballat però sense perdre la urgència punk que la seva música reflexa en directe.

Media content

Related content

Share with friends