¡Atention! this event has ended.

L'Últim Europeu en concert a l'Heliogàbal

Heliogàbal, Barcelona

Ramón y Cajal, 80, 08012 see map

L'Últim Europeu tanca l'etapa del primer llarg "Naus espacials i altres objectes per identificar" (Autoeditat, 2019), un disc que ha permés als cosins Lacasa retrobar-se amb el soroll, els escenaris, les persones, les sensacions, i sobretot, amb el pop. Pròximament, retornarà amb el seu segon llarg, que surtirà baix el nom de "Corredor Mediterrani", un disc produït per Jordi Bastida (Chico Jorge, Carlos Sadness, Els Pets), i mesclat i masteritzat a Ultramarinos Costa Brava per Santi i Víctor García.


L'Últim Europeu

Pop de manual gestado desde diversos puntos de la geografia europea. Después de recorrer muchos kilómetros y ciudades, el viaje desemboca en nueva música y nuevas letras, donde R. Lacasa y J. Simbor (Skimoes) volvemos para reinventar y crear nuestro particular sonido en lengua valenciana.


Do you want to sell online tickets?

Discover the extensive possibilities promotion that notikumi offer.

Meet notikumi