¡Atention! this event has ended.

LA FÚMIGA i OQUES GRASSES PLAÇA DE BOUS DE VALÈNCIA

Opening doors: 19:00

Plaça de Bous, Valencia

Carrer de Xàtiva, 28, 46004 see map

Oques Grasses i La Fúmiga en concert és sinònim de festa assegurada, dos grups amb un dels millors directes de l'escena actual, que generen simpaties i adhesions a parts iguals. Ben mirat, tres hores de cantar a gola plena i per fi de poder ballar unes cançons, que són ja alguna cosa més que simples temes, Mediterrània, Cançó de l'aire, Serem Ocells, Havia de Passar, La gent que estimo... aborrona. Oques Grasses són el grup del moment i faran a la plaça de bous el seu únic concert al País Valencià, una raó més no perdre's aquest dia que durarà anys! A més tindrem en primícia la presentació del nou disc de La Fúmiga, Fotosíntesi, per primera vegada a València, el grup d'Alzira contarà damunt de l'escenari amb moltes de les seues col·laboracions habituals, amics i amigues de l'escena musical valenciana, qui sap si Zoo, Samantha, El Diluvi, Jonatan Penalba, Esther, The Tyets... qui sap!


Listen

La Fúmiga

La Fúmiga son vent nou a l'escena musical valenciana. Un projecte original, engrescador i festiu amb una formació amb base instrumental, majoritàriament de vents, dolçaina, trombons, trompetes i saxos de tots els colors. Plantegen un directe amb una energia desbordant on el feedback amb el públic i la més que potent espenta que transmeten, no deixa a ningú indiferent.

Listen

Oques Grasses

Oques Grasses han tornat per la porta gran, convertint-se en un dels grups més seguits i estimats del país. Dotze cançons que han aconseguit revolucionar el so festiu fins a canviar el paradigma de la producció musical, esdevenint referencials d'una nova etapa. El seu èxit absolutament transversal ha convertit els seus temes en himnes per més d'una generació. Sens dubte, Oques Grasses van més enllà de les nostres fronteres, fent que artistes internacionals com Rosalia mostren la seva admiració cap a ells, o gravant els seus dos videoclips a Hollywood (LA) amb David Victori, un dels directors més importants del panorama estatal, vídeos que acumulen milions de reproduccionsi una mtja de 500.000 escoltes a Spotify. Amb més de 400 concerts a l'esquena per més de 10 països, Oques Grasses és un dels grans noms d'aquest 2022


Do you want to sell online tickets?

Discover the extensive possibilities promotion that notikumi offer.

Meet notikumi