LA FÚMIGA i OQUES GRASSES PLAÇA DE BOUS DE VALÈNCIA

Multiple dates

Show previous dates

Plaça de Bous

Carrer de Xàtiva, 28, Valencia

Oques Grasses i La Fúmiga en concert és sinònim de festa assegurada, dos grups amb un dels millors directes de l'escena actual, que generen simpaties i adhesions a parts iguals. Ben mirat, tres hores de cantar a gola plena i per fi de poder ballar unes cançons, que són ja alguna cosa més que simples temes, Mediterrània, Cançó de l'aire, Serem Ocells, Havia de Passar, La gent que estimo... aborrona. Oques Grasses són el grup del moment i faran a la plaça de bous el seu únic concert al País Valencià, una raó més no perdre's aquest dia que durarà anys! A més tindrem en primícia la presentació del nou disc de La Fúmiga, Fotosíntesi, per primera vegada a València, el grup d'Alzira contarà damunt de l'escenari amb moltes de les seues col·laboracions habituals, amics i amigues de l'escena musical valenciana, qui sap si Zoo, Samantha, El Diluvi, Jonatan Penalba, Esther, The Tyets... qui sap!

Media content

Related content

Share with friends