Brigitte Laverne en concert a l'Heliogàbal

Multiple dates

Show previous dates

Heliogàbal

Ramón y Cajal, 80, Barcelona

Brigitte Laverne fa synth-pop i indie-pop i viu a Barcelona. Després d'un període en el qual va comptar amb el suport de la prestigiosa Red Bull Music Academy, a on va ser la única participant espanyola, ha actuat al Sónar a Barcelona i Reykjavik (Islàndia), així com al Primavera Club. El 2019, la carrera de Brigitte Laverne va fer un gir començant a escriure en castellà amb un nou disc enregistrat als estudis Red Bull de São Paulo (Brasil) a on deixava entrar un so més indie i ballable a la vegada que amb més protagonisme de la guitarra. La seva música ha aparegut amb regularitat a sèries de televisió (fins a quatre temes seus a la banda sonora d'Élite) i el famosíssim Bad Bunny va incloure la seva versió de 'Si veo a tu mamá' com el tema que obria la seva playlist d'influències per Apple Music en 2020.

Media content

Related content

Share with friends