Kids From Mars en concert a l'Heliogàbal

Multiple dates

Show previous dates

Heliogàbal

Ramón y Cajal, 80, Barcelona

Amb només 15 anys van debutar amb el seu tema "August" que els va posar en el punt de mira per la seva maduresa musical i la seva capacitat de trepitjar l'escenari amb l'energia i el saber estar dels que porten anys en això. Ara, amb 18 anys acabats de fer, Kids from Mars compten amb dos EP's al mercat "</3" i "I don’t know what you feel but I feel it too", i amb l'experiència d'haver actuat en alguns dels festivals més importants de país i d'haver-se passejat pels seus principals mitjans de comunicació.


A finals d'abril de 2021 van publicar el seu disc debut, de títol "18" en motiu de la seva entrada a la majoria d'edat. “18” compta amb 8 nous temes que barregen castellà i anglès i que ja van presentar amb uns singles: "Bájame a la Tierra”, “Triángulo de Verano” o “Ciudad Apagada". Sens dubte, i de nou, ens sorprenen per la seva sonoritat barrejant indie, pop, rock i electrònica i abraçant els ritmes ballables.


Al cicle resident a l'Heliogabal presentaran nova música.

Media content

Related content

Share with friends