Dia Mundial del Reciclatge

Saturday 14 May 2022 17:00

Event ended

Teatre del Raval (Gandía)

Sant Ramon, 8, Gandía

El 17 de maig se celebra el Dia Mundial del Reciclatge, declarat per la UNESCO. És un esdeveniment que convida a la reflexió al voltant dels residus, recordar l’estratègia de Recuperar, Reduir, Reutilitzar, Reciclar i la importància d'una bona gestió.

Al Teatre del Raval us convidem a una jornada lúdica en família en la qual gaudir i aprendre al mateix temps, amb una sessió doble.

A les 17h00, el grup Factoria d'Artis3 organitza un divertit taller on crear increïbles obres d'art a partir de deixalles i tota classe de restes recuperades.

A les 19h00, torna a escena l'espectacle 'Pull&Play' de la Companyia Sonora. Pelut i Pelat, els protagonistes d’aquesta peça escènica sonora, faran un viatge espacial, tombant barreres i explorant formes de comunicació noves. Es tracta d’una obra interactiva i inclusiva on trobareu teatre, música (a través de màquines sonores fetes amb materials reciclats) i projeccions colpidores.

Media content

Related content

Share with friends