Festa 2n aniversari de Música Dispersa amb Venecia Flúor a l'Heliogàbal

Heliogàbal, Barcelona

Ramón y Cajal, 80, 08012 see map

La revista cultural Música Dispersa celebra el seu segon aniversari amb el concert de Venecia Flúor. "On van elles" és un concert escènic de música i performance que neix d'una nova metodologia creativa sobre la base del joc que posa en pràctica Venècia Flúor. D'aquí sorgeix un nou imaginari narratiu, visual i musical que tot plegat conforma un mapa del folkloreprogressiu en el context de la península ibèrica a través de la figura de la dona.


Venecia Flúor

is official dealer

Festa 2n aniversari de Música Dispersa amb Venecia Flúor a l'Heliogàbal


Do you want to sell online tickets?

Discover the extensive possibilities promotion that notikumi offer.

Meet notikumi