Pale Moon + SaVonis en concert a l'Heliogàbal

Multiple dates

Show previous dates

Heliogàbal

Ramón y Cajal, 80, Barcelona

Pale Moon presentarà en format acústic Lemon Street, el seu esperat àlbum de debut. Desprès de passar per el Mercat de la Música Viva de Vic 2021 i el festival ESNS 2022 de Groningen, el grup islandès afincat a Barcelona visitarà per primera vegada l'Heliogàbal.


SaVonis és delicat i sofisticat però alhora contundent i descarat. Tesitures vocals del

rang d'Antony and the Johnsons, Radiohead o Morrisey es donen la mà amb arranjaments musicals de l'estil de Vetusta Morla, Kings of Leon o Mumford and Sons. Indie-rock és només una de les moltes etiquetes que podrien definir l'estil eclèctic d'una banda que gaudeix passejant pel preciosisme dels seus passatges íntims per poc després pujar a una piconadora i arrasar amb tot el que es troba pel seu pas.

Media content

Related content

Share with friends