¡Atention! this event has ended.

MARIA DEL MAR BONET Y BORJA PENALBA EN CONCIERTO

Opening doors: 19:00

Rambleta, Valencia

Bulevar Sur esquina C/ de Pío IX, 46017 see map

Maria del Mar Bonet s'uneix a la commemoració de l'ANY FUSTER, oferint amb Borja Penalba, un recital on s'acompanyen del percussionista Antonio Sánchez per a celebrar l'efemèride amb un cançoner pensat especialment per a l'ocasió.


Ja fa temps que quan els calendaris els hi ho permeten comparteixen escenaris. Concert a concert han anat teixint complicitats musicals, i la progressió artística de la seva col·laboració ha estat imparable.


El concert s'emmarca dins de la programació del Barnasants hi tindrà lloc a les portes de l'estiu, després de la presentació arreu dels Països Catalans del llibre-CD en directe, enregistrat al Micalet, en plena pandèmia.Do you want to sell online tickets?

Discover the extensive possibilities promotion that notikumi offer.

Meet notikumi