¡Atention! this event has ended.

Vermut acústic a l'EART amb: miquel + Moli + roserona + Pau Roget en Barcelona

Torrijos 68, 08012 see map

En aquests quatre concerts, els artistes comparteixen format acústic, intimitat i sentiments a flor de pell, però per sobre de tot, el que els uneix, és la capacitat de dona la seva pròpia visió i personalitat a l'hora d'escriure cançons. Des de les delicades lletres de Moli, les balades indie de Pau Roget, el pop més tendre i intens de Roserona, o el cantautor Miquel Nafria i les cançons del seu disc ç. Quatre artistes joves, emergents, que no tenen por de mostrar qui són i el que senten dins seu.


miquel

Moli

roserona

Pau Roget


Do you want to sell online tickets?

Discover the extensive possibilities promotion that notikumi offer.

Meet notikumi