¡Atention! this event has ended.

El Noi de Tona & amiguis en concert a l'Heliogàbal

Heliogàbal, Barcelona

Ramón y Cajal, 80, 08012 see map

Rapper català, bosquerol, equilibrista gastronòmic, insecte pal i cafè americà.


Nascut l'any 87 i establert a Barcelona, influenciat per la cultura hip-hop dels 90', inicia la seva carrera sota l'a.k.a Monsieur le Franco, rapejant en llengua castellana, col·laborant amb productors com Hi.M∅ o RCA Flacos fins el 2015, quan adopta el pseudònim actual i emprèn el nou projecte en català.


Ha treballat amb artistes com Sr. Chen, Yung Rajola, Drap brut i Spxxn P entre d'altres... Bevent de diversos estils que van des del so experimental, el format acústic, l'old school més pur fins al trap i la música urbana actual. Adaptatiu, visceral, d'escriptura punxeguda i característica. Mètriques polides i poètica potent. El seu missatge s'impregna de codis boscans, arrela, estima el canvi i reivindica la contradicció entre dos móns que s'entrecreuen, la natura i la raó, l'ordre i el caos, el vent i el fum, com l'esfinx o un ocell amb cap de gamba.


El Noi de Tona


Do you want to sell online tickets?

Discover the extensive possibilities promotion that notikumi offer.

Meet notikumi