¡Atention! this event has ended.

Chico Jorge en concert a l'Heliogàbal

Heliogàbal, Barcelona

Ramón y Cajal, 80, 08012 see map

En directe liderant el seu nou projecte, Chico Jorge, Jordi Bastida demostra que el seu hàbitat natural és un escenari. La seva llarga experiència tocant la guitarra com a escuder en bandes de renom com Carlos *Sadness, Trau, El Pets o Ramón Mirabet podria ser aval suficient. No obstant això, interpretant les seves pròpies cançons Jordi es transforma en un frontman carismàtic, tendre i irresistible. El seu directe com Chico Jorge és vibrant, amb guitarres fibroses que conformen un Wall of sound de pop i noise, convertint les seves primeres i recents cançons en autèntics himnes que el públic coreja com si portessin publicades diversos anys.


Chico Jorge


Do you want to sell online tickets?

Discover the extensive possibilities promotion that notikumi offer.

Meet notikumi