Chico Jorge en concert a l'Heliogàbal

Multiple dates

Show previous dates

Heliogàbal

Ramón y Cajal, 80, Barcelona

En directe liderant el seu nou projecte, Chico Jorge, Jordi Bastida demostra que el seu hàbitat natural és un escenari. La seva llarga experiència tocant la guitarra com a escuder en bandes de renom com Carlos *Sadness, Trau, El Pets o Ramón Mirabet podria ser aval suficient. No obstant això, interpretant les seves pròpies cançons Jordi es transforma en un frontman carismàtic, tendre i irresistible. El seu directe com Chico Jorge és vibrant, amb guitarres fibroses que conformen un Wall of sound de pop i noise, convertint les seves primeres i recents cançons en autèntics himnes que el públic coreja com si portessin publicades diversos anys.

Media content

Related content

Share with friends