¡Atention! this event has ended.

Pluma en concert a l'Heliogàbal

Heliogàbal, Barcelona

Ramón y Cajal, 80, 08012 see map

Els companys de la universitat, els amics Diego Vargas (teclat/sintet), Guilherme Cunha (baix), Lucas Teixeira (bateria) i Marina Reis (veu) van formar la banda PLUMA inicialment com a grup de projectes TCC del curs de Producció Fonogràfica (Belas Art). Amb el diploma a la mà, les ganes de seguir tocant i creant junts no han fet més que créixer i l'any 2020 el quartet de productors va obrir el seu espai a l'escena indie brasilera amb el seu senzill debut “Esquinas”. Després va venir "Mais do Que Eu Sei Falar", el segon senzill que va guanyar un clip exclusiu dirigit per l'artista visual Rollinos. L'EP Mais do Que Eu Sei Falar va sortir al setembre, amb dos temes més inèdits composts per PLUMA: "Leve" i "Something Bad". El so del grup impregna l'indie pop amb diferents referents, destacant el jazz contemporani, el neo soul, el rock psicodèlic i tocs més puntuals del Clube da Esquina i el dream pop, entre alguns. Arran de les influències sonores, PLUMA enumera bandes i artistes com BADBADNOTGOOD, CéU, Boogarins i Mr. Jukes.


Pluma


Do you want to sell online tickets?

Discover the extensive possibilities promotion that notikumi offer.

Meet notikumi