Revetlla de Sant Joan · reserva de taules

Thursday 23 June 2022 19:30

Event ended

Parc de Garbí

Parc de Garbí, San Carlos de la Rápita

L’adquisició d’aquest tiquet dona dret a una taula i sis cadires.


Caldrà recollir les cadires entre les 19.30 h i les 21.30 h del 23 de juny, al punt de repartiment que s’habilitarà a la zona de la platja de Pipi on hi haurà la festa de Sant Joan.


A partir de les 21.30 h, es perdran tots els drets adquirits amb el tiquet, de manera que les taules i cadires que no s’hauran recollit quedaran alliberades i a disposició de qualsevol persona que en voldrà fer ús.


Us preguem que si alguna de les persones del vostre grup té dificultats de mobilitat que li impedeixi accedir a l’arena de la platja, ens adreceu un missatge a cultura.larapita@gmail.com o un whatsapp al 678 76 28 24, i mirarem de solucionar el problema ubicant la taula en una zona adaptada.

Share with friends