¡Atention! this event has ended.

Julito Padron & Cuban Feeling en concert a l'Heliogàbal

Heliogàbal, Barcelona

Ramón y Cajal, 80, 08012 see map

Julito Padrón & Cuban Feeling és un espectacle liderat per un dels millors trompetistes de Cuba, que toca acompanyat de contrabaix, piano i bateria. El 'Cuban Feeling' engloba la barreja de ritmes del món que han tingut una influència en els músics cubans i amb els quals han nodrit els propis, sempre amb el jazz com a base. El 'Cuban Feeling' és una sonoritat que molts públics identifiquen específicament amb Cuba però que neix d’una admiració universal per ídols com Charlie Parker, Miles Davis, Ella Fitzgerald, Sarah Vaughan, Clifford Brown o Bill Evans, entre altres.Do you want to sell online tickets?

Discover the extensive possibilities promotion that notikumi offer.

Meet notikumi