Nacho Vegas en Valencia - Ciclo A la llum de la lluna

Multiple dates

Show previous dates

Monestir de Sant Miquel dels Reis

Avinguda de la Constitució, 284, Valencia

Amb més de 20 anys de trajectòria musical, el músic i escriptor Nacho Vegas és una de les veus més respectades en l'àmbit de les músiques populars tant a Espanya com a Llatinoamèrica. 

Ara, el cantautor asturià torna a València amb la seua nova banda per a presentar el nou treball, “Mundos inmóviles derrumbándose”, publicat a principis d'aquest mateix any. Es tracta d'un disc en el qual Vegas “torna a renàixer en els solcs d'aquestes deu noves pistes que posseeixen una palpitant ferida oberta que borbolleja fragilitat, soledat i crua bellesa marca de la casa. I entre tanta malalta foscor (...), un fil d'esperança, un raig de sol en la lluita que sempre deixa, a base de música i cançons, l'ombra vençuda. (David Pérez, Mondosonoro)


--


Con más de 20 años de trayectoria musical, el músico y escritor Nacho Vegas es una de las voces más respetadas en el ámbito de las músicas populares tanto en España como en Latinoamérica. 

Ahora, el cantautor asturiano regresa a València con su nueva banda para presentar su nuevo trabajo, “Mundos inmóviles derrumbándose”, publicado a principios de este mismo año. Se trata de un disco en el que Vegas “vuelve a renacer en los surcos de estas diez nuevas pistas que poseen una palpitante herida abierta que borbotea fragilidad, soledad y cruda belleza marca de la casa. Y entre tanta doliente oscuridad (...), un hilo de esperanza, un rayo de sol en la lucha que siempre deja, a base de música y canciones, la sombra vencida. (David Pérez, Mondosonoro)


Vídeo: https://www.youtube.com/watch?v=BWfserLbENA

Spotify: ​​https://open.spotify.com/artist/14CMndDKSsMSvZYXFLZRfn?si=Z6IcJ5IyRI6BgGQosEPHow

Facebook: https://www.facebook.com/nachovegasoficial

Twitter: https://twitter.com/NachoVegasTwit

Instagram: https://www.instagram.com/nachovegasyte/

Media content

Related content

Share with friends