Stay Homas + Suu + Maluks en València

Calle San Pío V, s/n, 46010 see map

Obertura de portes: 19:30h

Inici de les actuacions: 21:00h


STAY HOMAS

Ja fa dos anys que Stay Homas van enamorar milions de persones de tot el món, van guanyar el reconeixement d’artistes com Manu Chao, Rubén Blades, Michael Bublé i van fer col·laboracions amb Oques Grasses, Nil Moliner, Sílvia Pérez Cruz i Zoo, entre d’altres. En ple confinament, amb els carrers dels nostres barris buits i plens de la tinta del calamar de la Covid que tot ho impregna, els Stay Homas via Instagram ens van fer música de veritat quan més ho necessitàvem. Hui en dia han sabut establir-se com un dels grups emergents més consolidats del panorama musical internacional, amb actuacions a Amèrica Llatina, una gira centreeuropea, visita a Londres... 

Amb el seu primer disc, Agua (2020), van aparéixer en la llista dels 10 àlbums més venuts durant 2021 i van aconseguir quasi 800 mil oients mensuals en Spotify. En 2022, el grup fa un pas endavant i crea el seu propi segell discogràfic, Cukileo Records, de la mà de Halley Records, per publicar noves composicions que no deixaran a ningú indiferent i per iniciar una gira que passarà pels Concerts de Vivers a València. Els hi esperem!

 

SUU MALUKS

La mateixa nit ens acompanyarà Suu, la jove cantant catalana que sedueix amb les seues lletres colpidores, alegres i amb una senzillesa aclaparadora. A més, des del barri de Benimaclet i amb el seu discurs antifeixista i feminista, tindrem a Maluks, un dels grups revelació del País Valencià amb Maria Deltell, Laura Honrubia, Núria Pons i Marina Bolea, al capdavant. Qui vol més?


--

Apertura de puertas: 19:30h

Inicio de las actuaciones: 21:00h


STAY HOMAS

 

Ya hace dos años que Stay Homas enamoraron a millones de personas de todo el mundo, se ganaron el reconocimiento de artistas como Manu Chao, Rubén Blades, Michael Bublé y también hicieron colaboraciones con Oques Grasses, Nil Moliner, Sílvia Pérez Cruz y Zoo, entre otros. En pleno confinamiento, con las calles de nuestros barrios vacías y llenas de la tinta del calamar de la Covid que todo lo impregna, los Stay Homas vía Instagram nos hicieron música de verdad cuando más lo necesitábamos. Hoy en día han sabido establecerse como uno de los grupos emergentes más consolidados del panorama musical internacional, con actuaciones en América Latina, una gira centroeuropea, visita a Londres... 

Con su primer disco, Agua (2020), aparecieron en la lista de los 10 álbumes más vendidos durante 2021 y consiguieron casi 800 mil oyentes mensuales en Spotify. En 2022, el grupo da un paso adelante y crea su propio sello discográfico, Cukileo Records, de la mano de Halley Records, para publicar nuevas composiciones que no dejarán a nadie indiferente y para iniciar una gira que pasará por los Conciertos de Viveros de València. ¡Les esperamos!


SUU MALUKS

La misma noche nos acompañará Suu, la joven cantante catalana que seduce con sus letras sobrecogedoras, alegres y de sencillez envolvente. Además, desde el barrio de Benimaclet y con su discurso antifascista y feminista, tendremos a Maluks, uno de los grupos revelación del País Valenciano, con Maria Deltell, Laura Honrubia, Nuria Pons i Marina Bolea, al frente. ¿Quién quiere más?Vídeo: https://youtu.be/KpweJJdgvKI

 

spotify: https://open.spotify.com/artist/7fUEi9sgiLw8gwQ307T6IU?si=xPrK_F-gTpG0Ahw2pt_qJQ

Instagram: https://www.instagram.com/stay.homas/

Facebook: https://www.facebook.com/search/top/?q=stay%20homas

Twitter: https://twitter.com/stayhomas


Stay Homas

Listen

Suu

Listen

Maluks

Maluks es un grupo valenciano, cuyos temas están escritos en valenciano, compuesto por Núria Pons, Marina Bolea, Laura Honrubia y Maria Deltell, quien realiza las bases musicales, también conocida como Nonai Sound dj. Su propuesta musical mezcla ritmos jamaicanos y latinos con dancehall, salsa, cumbia, afrobeat y electrónica.

is official dealer

Stay Homas + Suu + Maluks en València


Do you want to sell online tickets?

Discover the extensive possibilities promotion that notikumi offer.

Meet notikumi