Caïm Riba en concert a l'Heliogàbal

Multiple dates

Show previous dates

Heliogàbal

Ramón y Cajal, 80, Barcelona

Caïm Riba segueix de gira amb el seu darrer disc i tercer del seu projecte en solitari, “Llunes de Plutó" (RGB Suports, 2021). Un disc alegre i ple de positivitat que va començar a compondre una mica abans que arribés la pandèmia, i que va acabar de treballar al seu aire i amb molta calma durant el confinament. Les necessitats del seu moment vital li han aportat un caràcter més fresc i despreocupat al disc. El disc ha estat produït i gravat per ell mateix, sense més col·laboracions que les precioses segones veus de la Nadia Foutina, i aquest fet a propiciat que torni a agafar força el so ric i electrònic que sempre l'ha acompanyat. "A la ciutat" n'és una bona mostra.


"Em sembla bé", va ser la darrera cançó que va compondre, i també el primer avançament del disc, que en els moments que viviem va tenir una calorosa rebuda, ja que anima a acceptar les adversitats amb un somriure.


En concert s'acompanya de la solvència del sabadellenc Pol Cruells, amb qui fa temps que comparteix escenaris, i que tocarà el baix, la guitarra acústica i també segones veus.


Amb aquest disc, que va arribar després que Caïm Riba hagués de superar problemes greus de salut l’any 2019, ha suposat un salt en la seva carrera en solitari, recopilant molts èxits com “Em sembla bé” i “Un dia perfecte” amb una molt bona rebuda a les plataformes digitals, tocant a nombrosos festivals, i rebent el guardó de “Millor disc d’autor” de la crítica als premis Enderrock 2021.


Com ens canta a "Em sembla bé", mantenir sempre el bon temperament i la positivitat l'han ajudat a tirar endavant i a mantenir l'estabilitat emocional. "Llunes de Plutó" és la mostra d'aquesta fortalesa que aconsegueixen els músics amb l'art d'arribar a l'ànima de qui els escolta.

Media content

Related content

Share with friends