Simple Minds + Venturi en València

Multiple dates

Show previous dates

Jardines de Viveros (Jardines del Real)

Calle San Pío V, s/n, Valencia

Simple Minds en Concerts de Vivers, València


Portes: 19.30h

Venturi: 20:30h

Simple Minds: 22.00h
Simple Minds, una de les millors bandes britàniques de tots els temps, tornarà enguany a València per a celebrar més de 40 anys d’èxits. La formació, liderada per l'icònic guitarrista Charlie Burchill i el carismàtic vocalista Jim Kerr, va popularitzar el rock èpic i es va convertir en un grup referent en la dècada dels 80. Després del seu debut el 1979 amb l'àlbum Life in a Day, Simple Minds va signar treballs com Real to Real Cacophony (1979), Empires and Dance (1980) o New Gold Dream (1984) abans de triomfar en tot el món amb Sparkle in the Rain (1984) i Onze Upon a Time (1985). El seu últim disc d'estudi, Walk Between Worlds (2018), va ser rebut amb lloances generalitzades per part de la crítica.


El passat 17 de gener, Simple Minds va publicar el tema “Act of Love”, una de les primeres cançons que Kerr i Burchill van escriure junts. El llançament serveix per a commemorar l'aniversari de la primera actuació de la banda, que va tenir lloc en la sala Satellite City de Glasgow el 17 de gener de 1978. D’aquesta manera, el single es converteix en un viatge en el temps i reviu quatre dècades en quatre minuts estimulants. Mesclada per Alan Moulder (Suede, Arctic Monkeys, The Killers), la cançó parla d'on han estat Simple Minds i cap a on es dirigeixen. A més, ret homenatge a la passió i l’empenta juvenil de la banda, a més de demostrar el desig dels escocesos de crear més música emocionant.


--


Puertas: 19.30h

Artista invitado: 20:30h

Simple Minds: 22.00h


Simple Minds, una de las mejores bandas británicas de todos los tiempos, volverá este año a Valencia para celebrar más de 40 años de éxitos. La formación, liderada por el icónico guitarrista Charlie Burchill y el carismático vocalista Jim Kerr, popularizó el rock épico y se convirtió en un grupo referente en la década de los 80. Tras su debut en 1979 con el álbum Life in a Day, Simple Minds firmó trabajos como Real to Real Cacophony (1979), Empires and Dance (1980) o New Gold Dream (1984) antes de triunfar en todo el mundo con Sparkle in the Rain (1984) y Onze Upon a Time ( 1985). Su último disco de estudio, Walk Between Worlds (2018), fue recibido con alabanzas generalizadas por parte de la crítica.


El pasado 17 de enero, Simple Minds publicó el tema “Act of Love”, una de las primeras canciones que Kerr y Burchill escribieron juntos. El lanzamiento sirve para conmemorar el aniversario de la primera actuación de la banda, que tuvo lugar en la sala Satellite City de Glasgow el 17 de enero de 1978. De esta forma, el single se convierte en un viaje en el tiempo y revive cuatro décadas en cuatro minutos estimulantes. Mezclada por Alan Moulder (Suede, Arctic Monkeys, The Killers), la canción habla de dónde han estado Simple Minds y hacia dónde se dirigen. Además, rinde homenaje a la pasión y el empuje juvenil de la banda, además de demostrar el deseo de los escoceses de crear más música emocionante.Vídeo: https://youtu.be/-0j-kerM8m8 


Web: https://www.simpleminds.com/ 

Facebook: https://www.facebook.com/simpleminds 

Twitter: https://twitter.com/simplemindscom 

Instagram: https://www.instagram.com/simplemindsmusic/ 

Spotify: https://open.spotify.com/artist/6hN9F0iuULZYWXppob22Aj?si=l-NnCseuSImgguVqUXPJow

Media content

Related content

Share with friends