Santero y los muchachos + Is.las + Fat Gordon & Giorgio Bonetti Dj

Friday 29 July 2022 21:00

Opening doors 20:00

Event ended

Jardines de Viveros (Jardines del Real)

Calle San Pío V, s/n, Valencia

SANTERO Y LOS MUCHACHOS ISLAS Fat Gordon & Giorgio Bonetti Dj

Santero y Los Muchachos és una banda valenciana formada per músics amb llargues trajectòries que naix per a donar pas a les composicions de Miguel Angel Escrivá, veu, ànima i cor del projecte. Amb l'etiqueta de ‘rock reposat’ han conformat un univers musical ple de cançons que arrapen acariciant. Després de “Ventura” (2017) i “Rioflorido” (2019), Santero y Los Muchachos arriben al tercer disc amb els seus dos vessants més identificables en plena forma: l'elèctrica i l'acústica. “Royal Cantina” és el nom d'aquest treball que pren forma d'un disc doble que uneix eixa dualitat elèctrica i polida verus acústica i bruta.

 

Santero y Los Muchachos es una banda valenciana formada por músicos con largas trayectorias que nace para dar paso a las composiciones de Miguel Angel Escrivá, voz, alma y corazón del proyecto. Con la etiqueta de ‘rock reposado’ han conformado un universo musical lleno de canciones que arañan acariciando. Después de “Ventura” (2017) y “Rioflorido” (2019), Santero y Los Muchachos llegan al tercer disco con sus dos vertientes más reconocibles en plena forma: la eléctrica y la acústica. “Royal Cantina” es el nombre de este trabajo que toma forma de un disco doble que une esa dualidad eléctrica y pulida versus acústica y bruta. 

 

IS.LAS

Quan fas Pop no hi ha Stop. IS.LAS és Pop local, naix just abans del confinament que van aprofitar per a compondre i gravar el seu primer EP, “IS.LAS”, amb contagiosos ritmes i temes replets d'energia que parlen del quotidià, l'amor i la melancolia. Una banda de la ciutat amb so fresc que promet suar, cantar i ballar. Pura energia.

Fat Gordon és una de les figures més destacades de l'escena valenciana actual, un autèntic agitador cultural i, en el seu format de DJ, un vertader rebenta pistes amb una infinitat de recursos sonors. Les seues sessions musicals, heterogènies i irreverents, fan de les nits moments inoblidables. És resident habitual en els clubs de Madrid, València i Eivissa.

 

Cuando haces Pop no hay Stop. IS.LAS es Pop local, nace justo antes del confinamiento que aprovecharon para componer y grabar su primer EP, “IS.LAS”, con ritmos pegadizos, temas repletos de energía que hablan de lo cotidiano, el amor y la melancolía. Una banda de la ciudad con sonido fresco que promete sudar, cantar y bailar. Pura energía.

Fat Gordon es una de las figuras más destacadas de la escena valenciana actual, un auténtico agitador cultural y, en su formato de DJ, un verdadero revienta pistas con una infinidad de recursos sonoros. Sus sesiones musicales, heterogéneas e irreverentes, hacen de las noches momentos inolvidables. Es residente habitual en los clubes de Madrid, València e Ibiza.

 

Vídeo: https://www.youtube.com/watch?v=pU_e0Sd_gNI

Twitter: https://twitter.com/SanteroyM

Instagram: https://twitter.com/SanteroyM

Facebook: https://www.facebook.com/SanteroYLosMuchachos

Spotify: https://open.spotify.com/artist/1KX80l2v6D9jbexW3IkWvR?si=JhORRHIOTy22b5PTMr-t-w

Related content

Share with friends