Jorge Drexler

Multiple dates

Show previous dates

Jardines de Viveros (Jardines del Real)

Calle San Pío V, s/n, Valencia

Jorge Drexler


Jorge Drexler torna a València per presentar el seu nou disc, que veurà la llum durant la primavera. El cantant i compositor uruguaià reprendrà així un perfil difícil de definir, amb textos inspirats en diferents àrees del coneixement, de caràcter polièdric, i que se submergeixen en el món de la poesia o la ciència per igual. A més, mostrarà el seu esperit incansable de recerca i experimentació amb la música.

La seua passió per la prosa i el vers, la seua personal destresa per expressar les emocions de les persones, així com la voluntat fèrria d'estendre ponts entre les diferents cultures són característiques comunes dels seus 13 àlbums d'estudi. A més, el seu treball ha merescut importants reconeixements: un premi Oscar (2005), set Latin Grammy's (2014, 2018, 2021), un Goya (2011) i una Biznaga de Plata, entre d'altres.

Salvavidas de hielo és el seu últim àlbum d'estudi fins ara. Publicat al setembre de 2017, aquest disc està basat en la sonoritat de la guitarra, gravat íntegrament amb aquest instrument i veus, usant aquesta limitació com a font d'inspiració i creativitat. D'altra banda, a principis de 2019 Jorge Drexler va presentar la seua gira “SILENTE”, amb la qual repassava la seua discografia, amb una posada en escena carregada de significat visual i sentimental.

Entre les seues últimes composicions cal destacar “Codo con codo”, creada i presentada de manera singular coincidint amb la declaració de la pandèmia mundial; “Nominao” i “Hong Kong”, temes per a C Tangana premiats amb sengles Latin Grammy's; “La guerrilla de la concordia” i “Tocarte”.


Jorge Drexler vuelve a València para presentar su nuevo disco, que verá la luz durante la primavera. El cantante y compositor uruguayo retomará así un perfil difícil de definir, con textos inspirados en diferentes áreas del conocimiento, de carácter poliédrico, y que se sumergen en el mundo de la poesía o la ciencia por igual. Además, dará muestras de ese espíritu incansable de búsqueda y experimentación con la música.

Su pasión por la prosa y el verso, su personal destreza para expresar las emociones de las personas, así como su voluntad férrea de tender puentes entre las diferentes culturas son características comunes de sus 13 álbumes de estudio. Además, su trabajo ha merecido importantes reconocimientos: un premio Oscar (2005), siete Latin Grammy’s (2014, 2018, 2021), un Goya (2011) y una Biznaga de Plata, entre otros.

Salvavidas de hielo es su último álbum de estudio hasta la fecha. Publicado en septiembre de 2017, este disco está basado en la sonoridad de la guitarra, grabado íntegramente con ese instrumento y voces, usando esta limitación como fuente de inspiración y creatividad. Por otra parte, a principios de 2019 Jorge Drexler presentó su gira “SILENTE”, en la que repasaba su discografía, acompañado de una puesta en escena cargada de significado visual y sentimental.

Entre sus últimas composiciones se deben destacar “Codo con codo”, creada y presentada de manera singular coincidiendo con la declaración de la pandemia mundial; “Nominao” y “Hong Kong”, temas para C Tangana premiados con sendos Latin Grammy’s; “La guerrilla de la concordia” y “Tocarte”


Vídeo: https://youtu.be/0W2KYYOdZQU

Web: https://www.jorgedrexlerweb.com/

Facebook: https://www.facebook.com/JorgeDrexlerOficial

Twitter: https://twitter.com/drexlerjorge

Instagram: https://www.instagram.com/drexlerjorge/

Spotify:https://open.spotify.com/artist/4ssUf5gLb1GBLxi1BhPrVt?si=o0JBu07BQQOvHbEbFhFe3w

Media content

Related content

Share with friends