¡Atention! this event has ended.

Feslloc 2022

Opening doors: 19:00

Carrer de la Llibertat, 51, 12181 see map

El Feslloc és un festival de música que va nàixer l’any 2007 a la localitat de Benlloc (la Plana Alta), i que està organitzat per l’Associació Feslloc, de la qual formen part l’Ajuntament de Benlloc i l’entitat cívica Escola Valenciana.


L’objectiu principal del Feslloc és la promoció de les propostes musicals fetes per solistes i grups que empren el valencià en les seues composicions musicals.


L’Associació Feslloc és una entitat sense finalitat lucrativa. Les principals fonts d’ingressos del festival són la venda d’entrades i la venda de tiquets de beguda i de menjar, sobretot. A més, en les últimes edicions, el festival ha rebut subvencions de diferents administracions públiques en concepte de promoció del valencià i de foment turístic del municipi.

More info: https://feslloc.com/Do you want to sell online tickets?

Discover the extensive possibilities promotion that notikumi offer.

Meet notikumi