Feslloc 2022

Multiple dates

Show previous dates

Poliesportiu de Benlloc

Carrer de la Llibertat, 51, Benlloch

El Feslloc és un festival de música que va nàixer l’any 2007 a la localitat de Benlloc (la Plana Alta), i que està organitzat per l’Associació Feslloc, de la qual formen part l’Ajuntament de Benlloc i l’entitat cívica Escola Valenciana.


L’objectiu principal del Feslloc és la promoció de les propostes musicals fetes per solistes i grups que empren el valencià en les seues composicions musicals.


L’Associació Feslloc és una entitat sense finalitat lucrativa. Les principals fonts d’ingressos del festival són la venda d’entrades i la venda de tiquets de beguda i de menjar, sobretot. A més, en les últimes edicions, el festival ha rebut subvencions de diferents administracions públiques en concepte de promoció del valencià i de foment turístic del municipi.

Media content

Related content

Share with friends