Long Live The Queen - The Ultimate Queen Show

Wednesday 10 August 2022 22:00

Opening doors 20:00

Event ended

Jardines de Viveros (Jardines del Real)

Calle San Pío V, s/n, Valencia

LONG LIVE THE QUEEN  - THE ULTIMATE QUEEN SHOW 

El Tribut No. 1 a Queen en Europa


“Un concert no és una interpretació en viu del nostre àlbum. És un esdeveniment teatral.” Freddie Mercury

 Descrit per molts com el millor tribut d'Europa, el més similar a l'original, Break Free - Queen Tribute Xou, es troba girant a Europa i a tot el món tocant en els mateixos escenaris que artistes de fama mundial com Bob Sinclar, Ben Harper, Dream Theater, Lenny Kravitz, Kiss i molts altres. Omplin places i arenes i sorprenen a milers d'espectadors; Gràcies a la seua experiència en el panorama musical internacional, Break Free són rebuts amb entusiasme en tota Europa. 

 Giuseppe Malinconico, el cantant de la banda, ha sigut qualificat per molts fanàtics com el millor Freddie Mercury després que la pròpia llegenda i les seues presentacions en viu ho hagen demostrat. Giuseppe va analitzar minuciosament i va plasmar el llenguatge corporal de Freddie Mercury sobre l'escenari, el seu timbre vocal, extensió, accent, pronunciació i tot el necessari per a crear la il·lusió de veure al mite sobre l'escenari. El mateix s'aplica a tots els membres de la banda que recreen el so, els moviments i l'energia de Queen: l'estil de Brian, Roger i John és minuciosament proposat per Paolo Barbieri, Kim Marino i Sebastiano Zanotto. L'energia de la banda realment honra la dels millors xous de Queen durant els seus anys daurats.


LONG LIVE THE QUEEN  - THE ULTIMATE QUEEN SHOW 

El Tributo No. 1 a Queen en Europa


"Un concierto no es una interpretación en vivo de nuestro álbum. Es un evento teatral". Freddie Mercury

Descrito por muchos como el mejor tributo de Europa, el más similar al original, Long Live the Queen - Queen Show, se encuentra girando en Europa y en todo el mundo tocando en los mismos escenarios que artistas de fama mundial como Bob Sinclar, Ben Harper, Dream Theater, Lenny Kravitz, Kiss y muchos otros. 

Llenan plazas y arenas y asombran a miles de espectadores; Gracias a su experiencia en el panorama musical internacional, Long Live the Queen son recibidos con entusiasmo en toda Europa. 

Giuseppe Malinconico, el cantante de la banda, ha sido calificado por muchos fanáticos como el mejor Freddie Mercury después de que la propia leyenda y sus presentaciones en vivo lo demuestren. Giuseppe analizó minuciosamente y plasmó el lenguaje corporal de Freddie Mercury sobre el escenario, su timbre vocal, extensión, acento, pronunciación y todo lo necesario para crear la ilusión de ver a la leyenda sobre el escenario. Lo mismo se aplica a todos los miembros de la banda que recrean el sonido, los movimientos y la energía de Queen: el estilo de Brian, Roger y John es minuciosamente propuesto por Paolo Barbieri, Kim Marino y Sebastiano Zanotto. La energía de la banda realmente honra la de los mejores shows de Queen durante sus años dorados.


Video : https://www.youtube.com/watch?v=klRbe-Okg6s

Intagram : https://www.instagram.com/breakfree.lltq.queentribute/

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCErmIMdNKdrdsLaHFjV_zZA

Media content

Related content

Share with friends