¡Atention! this event has been cancelled.

The reason for the cancellation is :

Nos ponemos en contacto con usted para comunicarle la cancelación del concierto del espectáculo THIS IS MICHAEL para el 12 de agosto en Nits de Vivers .

This is Michael: El Show sobre el Rey del Pop de mayor éxito internacional

Opening doors: 20:00

Calle San Pío V, s/n, 46010 see map

This Is Michael


L'espectacle This Is Michael és l'homenatge al Rei del Pop que ha conquerit seguidors de Michael Jackson de tot el món. Els espectadors són testimonis d’un vibrant concert de més de dos hores que, a més, compta amb cuidades escenografies i coreografies. Tot plegat, amb el fil conductor dels grans èxits d'una de les icones indiscutibles de la música de l’últim segle.

El gran protagonista de l'espectacle és Lenny Jay, que se suma a aquest projecte després d'haver protagonitzat diverses temporades de l'exitós musical europeu Forever King Of Pop. L'increïble semblança física i vocal entre Michael Jackson i Lenny Jay converteixen aquest espectacle en una experiència única que permet emocionar-se recordant i vibrant amb l'etern MJ. Cal destacar que Lenny Jay va ser elegit per la família Jackson per protagonitzar la veu de Michael al musical que ha recorregut Europa i Amèrica i que ha venut més de 400.000 entrades durant els últims anys.

També forma part del xou Jennifer Batten, guitarrista que va compartir escenaris amb Jeff Beck. Així mateix, va fer diverses gires mundials com a guitarrista de Michael Jackson, portant la música del rei del pop a un estil més rocker i convertint-se en peça fonamental de temes com “Bill Jean”, entre molts altres.


El espectáculo This Is Michael es el homenaje al Rey del Pop que ha conquistado a seguidores de Michael Jackson de todo el mundo. Los espectadores son testigos de un vibrante concierto de más de dos horas que, además, cuenta con cuidadas escenografías y coreografías. Todo ello, con el hilo conductor de los grandes éxitos de uno de los iconos indiscutibles de la música del último siglo.

El gran protagonista del espectáculo es Lenny Jay, quien se suma a este proyecto después de haber protagonizado varias temporadas del exitoso musical europeo Forever King Of Pop. El increíble parecido físico y vocal entre Michael Jackson y Lenny Jay convierten este espectáculo en una experiencia única que permite emocionarnos recordando y vibrando con el eterno MJ. Hay que destacar que Lenny Jay fue elegido por la familia Jackson para protagonizar la voz de Michael en el musical que ha recorrido Europa y América y que ha vendido más de 400.000 entradas durante los últimos años. 

También forma parte del show Jennifer Batten, guitarrista que compartió escenarios con Jeff Beck. Asimismo, hizo varias giras mundiales como guitarrista de Michael Jackson, llevando la música del rey del pop a un estilo más rockero y convirtiéndose en pieza fundamental de temas como “Billie Jean”, entre muchos otros.


Vídeo: https://youtu.be/Cd2CYKDlRn4


This is Michael


Do you want to sell online tickets?

Discover the extensive possibilities promotion that notikumi offer.

Meet notikumi