La Oreja de Van Gogh a Deltebre

Multiple dates

Show previous dates

Recinte Festiu Deltebre

Avinguda Catalunya amb C/ Cambra, Deltebre

LA OREJA DE VAN GOGH presenta en concert "Un susurro en la tormenta".

La banda donostiarra, Leire, Xabi, Pablo, Haritz i Alvaro, arribarà als escenaris espanyols en aquest estiu de 2022 a presentar-nos les seues noves cançons en directe i tots els seus èxits.

En la primera part de la gira per Espanya durant 2021 van estar en els festivals més importants del seu país i van realitzar doblets i triplets en les principals ciutats com Madrid, Bilbao, Barcelona, València, Donostia amb totes les entrades esgotades.

Aquesta segona part de la gira, va començar en 2022 amb una reeixit tour nord-americà per 18 de les seues principals ciutats: Orlando, Miami, Atlanta, Chicago, N.York, Washington, San Francisco, Las Vegas, Los Angeles….. Li va seguir un altre viatge a Mèxic al març de 2022 on han venut més de 40 mil entrades, 10 mil d'elles en el mític Auditori Nacional de Ciutat de Mèxic i continuarà el seu periple internacional al maig per Xile i l'Argentina abans de l'inici de gira per Espanya.

La Oreja de Van Gogh continua en el més alt dels directes de la música en espanyol.

I a més les seues xifres en les principals plataformes de streaming són impressionants: 2.338.935.796 visualitzacions en YouTube i 2.1 milions de subscriptors. en Spotify quasi 6 milions d'oïdors mensuals. Les seues xarxes socials en les quals interactuen activament amb els seus fans també compten amb milers i milers de seguidors…

La Oreja porta venuts més huit milions d'exemplars en el món, la qual cosa els converteix en el grup nacional amb major nivell de vendes del segle XXI, però, a més, posseeixen 50 discos de platí i or, incomptables números 1 i premis com el Grammy Llatí, el MTV internacional, el MTV Llatí, cinc Ondas i dos Premis de la Música

Media content

Related content

Share with friends