La Casa Azul + Novio Caballo

Multiple dates

Show previous dates

Jardines de Viveros (Jardines del Real)

Calle San Pío V, s/n, Valencia

LA CASA AZUL

Guille Milkyway, el nom darrere de La Casa Azul, és sense dubte l’artista efervescent, qui ha aconseguit enderrocar les barreres de la música comercial per tal de portar a totes les oïdes el bubblegum, el sunshine-pop, l’europop i tots eixos estils que estan al voltant de les melodies més boniques i els arranjaments perfectes. El seu verdader mèrit està en haver superat el circuit independent per a convertir-se en cap de cartell de festivals importants i ser número 1 en les llistes de vendes. La seua identitat és pròpia i inconfusible, ha transgredit fronteres entre estils, i amb els seus discos d’estudi ha signat cançons tan redones i additives com “Superguay”, “La Revolución Sexual” o “Yo también” (guanyadora d’un Goya en 2010 a la millor cançó original). Recentment, La Casa Azul ens ha anat descobrint cançons com “El momento”, “Ataraxia” i “Nunca Nadie Pudo Volar”, que formen part del disc “La Gran Esfera” amb el qual s'han consolidat com una de les formacions més importants del pop espanyol.


Guille Milkyway, el nombre detrás de La Casa Azul, es sin duda el artista efervescente, el que ha conseguido derribar las barreras de lo comercial para llevar a todos los oídos el bubblegum, el sunshine-pop, el europop y todos esos estilos que merodean en torno a las melodías más hermosas y los arreglos perfectos. Su verdadero mérito estriba en haber superado el circuito independiente para convertirse en cabeza de cartel de festivales importantes y ser número 1 en las listas de venta. Su identidad es propia e inconfundible, ha transgredido fronteras entre estilos, y con sus discos de estudio ha firmado canciones tan redondas y adictivas como “Superguay”, “La Revolución Sexual” o “Yo también” (ganadora de un Goya en 2010 a la mejor canción original). Recientemente, La Casa Azul nos ha ido descubriendo canciones como “El Momento”, “Ataraxia” y “Nunca Nadie Pudo Volar”, que forman parte del disco “La Gran Esfera” con el que se han consolidado como una de las formaciones más importantes del pop español.


Vídeo: https://youtu.be/YrgH6LyuO-8

Web: https://www.lacasaazul.club/

Facebook: https://www.facebook.com/lacasaazulBCN/

Twitter: https://twitter.com/LaCasaAzulBCN

Instagram: https://www.instagram.com/lacasaazuloficial/

Spotify: https://open.spotify.com/artist/2Ynst7DZrEJnlaMM41ZCxd?si=Ch8ZBZNXSYKDcVxZcYoFPQNOVIO CABALLO

Novio Caballo és eixe grup gamberro, desvergonyit i amb més ganes de festa que tu. Ells són capaços d'ajuntar Raffaella Carrà amb Cabaret Voltaire en el mateix tema per erigir-se com els nous abanderats del pop-punk. O, com diuen ells, per demostrar que són els fills bastards de Paco Clavel i els Sex Pistols, tot un còctel equí.

Els castellonencs són els autors de “Jesús es negro”, infra hit indie inclòs en el seu debut homònim ple de mala llet, provocació, electrònica i punk. A més, el van presentar a diversos concerts apoteòsics com el FIB o l'Orgull madrileny. El seu últim llançament és Chicas en chandal, un EP de quatre cançons que parlen de poliamor, xandalls de pelfa i catifes roges plenes de purpurina i vodka.

 

Novio Caballo es ese grupo gamberro, desvergonzado y con más ganas de cachondeo que tú. Ellos son capaces de juntar a Raffaella Carrà con Cabaret Voltaire en el mismo tema para erigirse como los nuevos abanderados del pop-punk. O, como dicen ellos, para demostrar que son los hijos bastardos de Paco Clavel y los Sex Pistols, todo un cóctel equino.

Los castellonenses son los autores de "Jesús es negro", infra hit indie incluido en su debut homónimo lleno de mala leche, provocación, electrónica y punk. Además, lo presentaron en varios conciertos apoteósicos como el FIB o el Orgullo madrileño. Su último lanzamiento es Chicas en chándal, un EP de cuatro canciones que hablan de poliamor, chándales de felpa y alfombras rojas llenas de purpurina y vodka.


Vídeo: https://www.youtube.com/watch?v=HQP3TQcosq4&t=1s

Facebook: https://www.facebook.com/noviocaballobanda/

Instagram: https://www.instagram.com/noviocaballo/

Spotify: https://open.spotify.com/artist/7lXXAEbmQuHyA808JsaPnJ?si=dNyyBI0pRSGzbOSqpvTZFQ

Media content

Related content

Share with friends