¡Atention! this event has ended.

Concert Museu de les Terres de l'Ebre, Amposta/ DELTACHAMBER FANTASIA

Opening doors: 20:30

Carrer Gran Capità, 34, 43870 see map

El projecte DeltaChamber al Territori neix en la passada edició del festival per apropar la música de cambra d’alt nivell a diferents indrets de les Terres de l’Ebre.


2 concerts, 2 programes «Fantasia» amb els quals podrem escoltar música dels més notables compositors de l'època postwagneriana, música minimalista, música de pel·lícula i una de les més boniques composicions de la història de la música. Tota una oda a la felicitat.


Aquest programa proposa un viatge màgic per sonoritats i textures desconegudes de la mà dels solistes del festival entre cordes, vent i piano, que són músics internacionals i nacionals amb trajectòries solístiques i cambrístiques consolidades, i la presència d'una ballarina que interpretarà les sonoritats des d'un altre vessant creatiu. Un món de sorpreses i fantasia!


Preu: 15€

Durada: 80 min.

Apte per a tots els públics.

Aforament límitat.Do you want to sell online tickets?

Discover the extensive possibilities promotion that notikumi offer.

Meet notikumi