FORMOSÍSSIMA

Multiple dates

Show previous dates

Gran Teatro de Alzira (Gran Teatre d'Alzira)

Plaza de Alborxi, 0, Alzira

El Gran Teatre d’Alzira acull el proper diumenge, 18 de setembre de 2022 a les 19.30 hores, l’espectacle FORMOSÍSSIMA amb música i dansa sobre Carmina Burana de Carl Orff.

Un espectacle impulsat per la Diputació de València per sensibilitzar i tractar de previndre la violència de gènere entre la gent jove.

Esta violència, que sovint és emocional i psicològica, és una realitat oculta, silenciada i difícil de detectar especialment dins el món adolescent. Per les seues característiques, és necessari que s’implique el conjunt d’institucions en el disseny de polítiques públiques. També, és important donar suport, creure i fer costat a les víctimes, dotant de les eines adequades com a mesura de control dels efectes de la violència en una etapa vital tan transcendental com és l’adolescència. Sabem que no és fàcil detectar este fenomen. Per això cal arribar a la ciutadania, i en especial, als i les nostres adolescents amb accions orientades a la prevenció i intervenció primerenca.

Entrada gratuïta amb invitació.

Media content

Related content

Share with friends