Laaza + Belén Kay en concert a l'Heliogàbal - Barcelona

Multiple dates

Show previous dates

Heliogàbal

Ramón y Cajal, 80, Barcelona

Laaza - Laaza es una nova cantautora de Barcelona. Presentarà el seu EP debut en el que s'inclouen cançons produides per Pau Vehí (PHOAC) com 'Laura' o 'Fuera'


Belén Kay - Belén Kay és una cantautora de folk-rock irlandesa (de mare catalana) que des dels 11 anys resideix a Barcelona. Encara que al principi va voler ser pintora, es va decantar per la música en l'adolescència, quan va començar a escriure les seves primeres cançons i a tocar la guitarra i va comprovar que era la seva millor manera de comunicar-se, de mostrar els seus sentiments i bregar amb el dolor i els desamors. A partir d'aquí s'ha format en producció musical, aprenentatge que l'ha portat a coproduir el seu primer EP, “Abbey Court” (2022)amb sis temes. On Belén deixa la seva marca personal, de creadora de la Generació Z sense por d'expressar-se, al mateix temps que mostra com l'han influenciat, entre altres, Joni Mitchell, Amy Winehouse, Haim i The Cranberries.

Media content

Related content

Share with friends