Boria + HOVEN en concert a l'Heliogàbal - Barcelona

Heliogàbal, Barcelona

Ramón y Cajal, 80, 08012 see map

Boria: Després de formar part de projectes com GetReal, The Archers i, més recentment Estúpida Erikah, el cantant, guitarrista i compositor barceloní Lluís Bòria decideix fer un pas en la seva carrera musical apostant per al seu projecte més personal: Boria.


Boria transita amb excel·lència per les coordenades musicals de l'indie-folk serè, pausat, introspectiu i obscur, emfatitzant en els melancòlics retrats que l'artista dibuixa de la visió que té de la vida, la mort i l'amor.


Produït per Jordi Casadesús (María Rodés, Núria Graham), "Any Place But Now" ens fa levitar i aguantar la respiració a través de la veu singular de Lluís Boria, ben recolzada pel finger-picking de la seva guitarra i dels deliciosos arranjaments de sintetitzadors, pedals amb efectes, cordes i notes d'un piano afligit.


Aquest excel·lent debut tanca el teló amb la màgica i delicada "What were we", un extraordinari duet amb na Joana Serrat en què les guitarres acústiques i les dues veus s'entrellacen amb resultats altament commovedors.


"Any Place But Now" és una meravellosa peça d'orfebreria dolorida que impactarà tots aquells que gaudeixen de les composicions de noms tals com Lambchop, Iron & Wine, The Cinematic Orchestra, Damien Jurado i, fins i tot, els Sigur Ros en la seva etapa més despullada.


Hoven: Podríamos decir que Hoven no es una invención aunque sí un nombre artístico. Podríamos presentar los nombres que lo forman, pero sus caras dicen más que sus propios nombres. Podríamos al menos explicar que son cinco músicos de la escena leridana y que sus composiciones toman como referencia el indie-folk americano (Bon Iver, Gregory Alan Isakov) y el indie-folk británico (Ben Howard), pero dice más cómo hacen sonar cada sala que ninguna de estas palabras.Podríamos hablarte de su primer trabajo titulal “The Waters EP”. De qué les ha inspirado y qué ha llevado a los instrumentos de estos músicos a juntarse. Podríamos decir que seguro que por separado ya los has oído, pero seguro que nunca los has oído así.Podríamos intentar convencerte de que más que un grupo, aquí tienes una historia. Podríamos hacer esto y mucho más. Pero quien más puede hacer, eres tú, escuchándolos. Porque ahora no toca hablar de lo que podría ser.Ahora, que toquen ellos.


Boria

HOVEN

is official dealer

Boria + HOVEN en concert a l'Heliogàbal - Barcelona


Do you want to sell online tickets?

Discover the extensive possibilities promotion that notikumi offer.

Meet notikumi