MARALA EN CONCERT

Multiple dates

Show previous dates

La Rambleta

Bulevar Sur esquina C/ de Pío IX, Valencia

Jota de morir

II disc de Marala

Rodant des del 2018 i després del prometedor debut A trenc d'alba (U98 Music - 2020) i una gira de més de 60 concerts, Marala presenten aquesta tardor el seu nou àlbum, Jota de morir (Propaganda Pel Fet, 2022) des d'on canten a la mort per desmitificar- la i integrar-la a la vida i ho fan com les padrines silenciades: ficant-se la mort dins la boca... per no fer-les callar!

Selma Bruna (Sant Cugat), Clara Fiol (Palma) i Sandra Monfort (Pedreguer) s'han amarat de cants de batre, balls de vetlla valencians, cançons de mort illenques i romanços per parir un disc rabiosament actual i tan contundent i reivindicatiu com necessari i esperançador.

Amb producció musical de Pau Vallvé i producció sonora de Jordi Casadesús les 10 peces del nou disc combinen sons sintètics amb instruments tradicionals al servei de les tres veus femenines principals.Media content

Share with friends